2016

2016

Uitslag 2016

Blozen

De Corso-Express
903

Expressivo

Dinosaurus-knikkerbaan
894

Fantasia

De grote vriend van ieder kind
864

Bobo

Cars
850

Otterstraat

Veni, vidi, vici, Stratego
829,5

Wonderland

De Wondere Speelgoedwinkel
801,5

Blofoyo

Monopoly
757,5

KWB

Legoland
737,5

Evenementen

Onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de actualiteit en van de nieuwe dossiers op onze site, schrijf je dan gratis in op onze nieuwsbrief.


Wij gebruiken uw e-mailadres alleen met uw toestemming om u onze nieuwsbrief te sturen. U geeft uw toestemming door bovenstaand formulier in te vullen.
Na het aanmelden voor de nieuwsbrief wordt het e-mailadres vertrouwelijk verwerkt en niet aan derden verstrekt. Wij versturen onze nieuwsbrief over het algemeen één keer per maand en maximaal twee keer per week. Wij streven ernaar de inhoud van onze nieuwsbrief zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van onze abonnees. In het algemeen bevat onze nieuwsbrief de laatste nieuwtjes, leuke acties en afbeeldingen gelinkt aan het leukste evenement van de Denderstreek.

Uitschrijven
U kunt zich op elk moment voor onze nieuwsbrief afmelden: klik hiervoor op de link "afmelden", die u onderaan iedere e-mail vindt. Mocht u problemen ondervinden bij het uitschrijven, dan kunt u een bericht sturen naar nieuwsbrief@e.onlinepets.com.